Підтримати нас

Переселенець з Горлівки відкрив виробництво корисних чіпсів

30 січня 2018 04:00
242
Поширити:

Переселенець з Горлівки Сергій Шакола під Києвом налагодив виробництво корисних для здоров'я "чіпсів майбутнього" - фьючепсов.

Фьючіпси виробляють з льону. Вони корисні для людського організму і при цьому мають всі характеристики улюбленого фастфуду українців.

Ідея створення здорового фастфуда належить трьом заповзятливим співзасновник компанії "Фьючефуд", спеціалізація яких раніше не мала ніякого відношення до їжі. Їх об'єднала любов до сироїдіння і правильному харчуванню. Це переселенець з Горлівки Сергій Шакола, який раніше запускав ракети на Байконурі, керував донецькою філією банку і тримав магазин корисної їжі в Донецьку, колишній металург і власник приватного дитсадка Павло Себастьянович і Сергій Гайдай, який має своє агентство соціального інжинірингу, пише mrpl.city.

Батьківщиною фьючіпсов повинен був стати Донецьк, проте війна втрутилася в плани підприємців.

У місті Вишгороді, був відкритий невеликий цех підприємства, який зараз випускає близько однієї тонни фьючіпсов в день. Крім цього, на підприємстві розробляють інші корисні новинки - снеки до пива з насіння льону і конопель, а також вегетаріанський горіховий сир.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ