Підтримати нас

Перемога в Лондоні – не менш важлива, ніж перемога над Португалією

15 жовтня 2019 08:45
749
Поширити:

Лондонський апеляційний суд ухвалив рішення на користь України у справі «Приватбанку» проти колишніх власників.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав незалежний директор «Приватбанку» Роман Сульжик.

«Перемога!!! Можливо, не менш важлива для України, ніж вчорашня над Португалією!!! Лондонський апеляційний суд ухвалив рішення на користь України! Судді стали на наш бік за всіма пунктами. Приват може судити колишніх акціонерів, розмір збитку, за яким можна судити, збільшено до близько 3 мільярдів доларів, суд може початися вже зараз і не може бути затриманий будь-якими зустрічними справами в Україні! Вітаю нашу країну! Це величезний крок на шляху до нової України, де є справедливість і немає договірняків і рішалова!» - написав він.

Раніше стало відомо, що держава виграла апеляцію в Лондоні у справі "Приватбанку" проти колишніх власників. Нагадаємо, Окружний адмінсуд Києва 18 квітня 2019 року за позовом Коломойського визнав націоналізацію банку незаконною.  19 квітня Ігор Коломойський подав 5 нових позовів до Господарського суду Києва до Національного банку України та «Приватбанку".

Нагадаємо, 16 січня 2018 року НБУ на своєму сайті оприлюднив звіт міжнародного детективного агентства Kroll про багатомільярдні махінації в "Приватбанку". Збитки фахівці компанії оцінили в 5,5 млрд дол.

У повідомленні НБУ також зазначалося, що результати розслідування Kroll підтвердили попередні висновки Національного банку, який висловлює свою готовність ознайомити правоохоронні органи з результатами розслідування.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів