Підтримати нас

Окупанти обстріляли Херсон із “Градів”: 5 людей загинули, ще 16 отримали поранення. ОНОВЛЕНО

Vgoru
21 лютого 2023 16:07
1,974
Поширити:

У місті пролунало приблизно 20 вибухів. Росіяни поцілили в зупинку громадського транспорту, у магазин та дві багатоповерхівки. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Уламки ворожих снарядів вбили 5 людей на зупинці громадського транспорту в Суворовському районі міста. Ще багато містян дістали поранення.

Поцілили снаряди й у територію автопарку, там поранено двох людей. В одному з будинків через влучання російських боєприпасів жінка отримала травми у власній квартирі.

Снаряди розривалися і поблизу закладів охорони здоров'я та інфраструктурних об'єктів. Пролунав вибух біля медзакладу – будівля пошкоджена. Також обстріляли будівлю Херсонобленерго, є постраждалий.

У місцях влучань палають гаражі та автівки. Поблизу площі Свободи уламок снаряда пошкодив автомобіль, унаслідок чого був поранений чоловік.

Наразі відомо про п’ятьох загиблих, ще 16 поранені. Серед них 16-річна дівчина, у якої діагностували мінно-вибухову травму та множинні уламкові поранення обличчя та кінцівок. Її госпіталізували в стані середньої важкості.

За фактом обстрілів та загибелі людей у прокуратурі Херсонської області відкрили кримінальне провадження.

ВІДЕО 18+

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів