Підтримати нас

Одеських п'ятірнят виписали з лікарні: батько за два місяці не відвідав малюків

14 червня 2017 04:00
246
Поширити:

Єдина в Україні одеська п'ятірня, зачата природним шляхом, вирушила додому після тривалого лікування від бронхіту і пневмонії. Батько малюків, Сергій Семенов, на виписку не прийшов. Він залишив сім'ю кілька місяців тому.

38-річній матері-героїні Оксані Кобелецькій дітей і речі допомогли винести з лікарні няня, медсестри і журналісти, пише tsn.ua.

Близнюки-хлопчики Денис і Влад, дівчата Даша і Саша і наймолодший серед п'ятірні Давид лікувалися з квітня від бронхіту і запалення легенів.

Батько ні додому, ні в лікарню жодного разу не з'явився. "Ми не самі, багато хто допомагає. Діти своїми усмішками допомагають, не можна опускати руки", - розповіла багатодітна мати. З лікарні повезла малюків додому сама.

Коментувати причини розлучення ні Сергій, ні Оксана не хочуть. Вони прожили разом п'ять років. Є версія, що чоловік уперше засумнівався в стосунках, коли почув про вагітність дружини, бо сім'я вже виховувала старшу доньку. Оксана ж хотіла виносити і народити всіх п'ятьох, а Сергій злякався відповідальності і безгрошів'я, але тоді повернувся в сім'ю.

Одеська п'ятірня, 2016 рік

На збереження унікальної п'ятірні медики витратили 100 тис. грн. Коли діти народилися живі й здорові - від щастя плакали навіть лікарі.

24 червня малюкам виповниться рік. Слідкувати за життям веселої п'ятірки можна в Instagram. Також кожен може допомогти унікальній сім'ї.

Реквізити для добровільних пожертвувань на потреби дітей:

Картка Приватбанку 4149 4991 0124 5379.

Одержувач – Кобелецька Оксана Вадимівна

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів