Підтримати нас

На Херсонщині в Нижніх Сірогозах знищили будівлю незаконного соціального фонду

28 травня 2024 09:50
251
Поширити:
Фото: ЦЖР

27 травня близько 9:15 у центрі окупованого селища Нижні Сірогози Генічеського району Херсонщини знищили будівлю окупаційного соціального фонду.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Унаслідок удару знищена будівля окупаційного управління соціального фонду, в якому перебували працівники установи. Також у розташованій навпроти школі вибило вікна, ніхто не постраждав.

Окупаційна влада звинуватила в ударі Збройні Сили України, вони стверджують, що будівлю атакували з установки “Хаймарс” і повідомляють про одного важкопораненого і про трьох потерпілих з пораненнями середньої тяжкості.

У місцевих чатах жителі пишуть про велику кількість поранених і щонайменше двох загиблих, вони припускають, що це більше схоже на сплановану російськими військовими атаку.

“Буквально в кількох метрах від знищеної будівлі «соцфонду» працює окупаційна поліція, яка не постраждала. Це більше нагадує акцію залякування мирного населення, чим дуже полюбляють займатися на Херсонщині російські окупанти”, – пишуть місцеві жителі.

ЦЖР нагадує, що жителям окупованих територій України задля власної безпеки слід уникати будівель із незаконними органами влади й місць скупчення військової техніки РФ й російських військових.

  • Нещодавно стало відомо, що склад зброї та боєприпасів російських військових виявили у підвалі школи в окупованому селищі Новоолексіївка, Херсонської області.
  • Також російські військові розмістили реактивні системи "Град" і артилерійські установки біля житлових будинків на лівобережжі Херсонської області.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів