Підтримати нас

На Херсонщині через обстріли армії РФ минулої доби пошкоджень зазнали 82 об’єкти

28 вересня 2024 14:50
122
Поширити:
Фото: Національна поліція

27 вересня Бериславський та Херсонський райони перебували під обстрілами російських військових з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, авіації та БпЛА. 

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Херсонській області.

Загалом обстрілами пошкоджено 82 об’єкти: 63 приватні та два багатоквартирні будинки, два навчальні заклади, адміністративну будівлю, об’єкт критичної інфраструктури, магазин, шість автомобілів, п’ять одиниць сільгосптехніки та господарську споруду.

Сімома керованими авіабомбами військові РФ атакували населені пункти Херсонської громади. По Інгульцю випустили три керовані бомби, там пошкоджено 21 приватний будинок. 

Також від авіаударів потерпали Федорівка та Ясна Поляна. У селах пошкоджено 18 приватних будинків та сільгосптехніка.

У Херсоні бомба поцілила в недіючу будівлю у Дніпровському районі, також там пошкоджено багатоквартирний будинок та навчальний заклад.

Російські військові скинули боєприпас із безпілотника біля ринку в Антонівці та завдали ударів і з артилерії,  у селищі пошкоджено шість житлових будинків.

Армія РФ била по селищу Велетенське з реактивних систем залпового вогню, пошкоджень зазнали шість приватних будинків.

У Комишанах у результаті артилерійського обстрілу пошкоджено сільгосптехніку на території фермерського господарства.

У Дніпровському районі Херсона зазнали пошкоджень приватний будинок і автомобіль.

Російські військові завдали ударів з артилерії й по центральній частині міста. Один зі снарядів поцілив у приватний будинок. Також пошкоджено навчальний заклад і багатоквартирний будинок.

  • 27 вересня армія РФ обстріляла Антонівку, Садове, Комишани, Кізомис, Станіслав, Велетенське, Інгулець, Федорівку, Ульянівку, Софіївку, Микільське, Ясну Поляну, Червоний Маяк, Монастирське, Зміївку, Томарине, Бургунку, Дудчани, Гаврилівку, Нову Кам'янку, Саблуківку та Херсон.
  • 27 вересня російські військові скинули вибухівку з дрона на автівку, припарковану на одній із вулиць в Херсоні. В кабіні автівки виникла пожежа.
  • 27 вересня до лікарні доставили 53-річного чоловіка, який потрапив під атаку БпЛА російських військових у Дніпровському районі Херсона.
  • Через скидання вибухівки з дрона в Дніпровському районі Херсона отримали поранення двоє чоловіків.
  • Протягом 26 вересня окупаційні війська атакували 24 населених пунктів Херсонщини. Через це 1 людина загинула, 19 – отримали поранення.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів