Підтримати нас

Минулої доби армія РФ атакувала 22 населених пункти Херсонщини: 19 людей поранено

28 вересня 2024 09:20
75
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"/обстріл Херсона 10 січня 2023 року

27 вересня армія РФ обстріляла Антонівку, Садове, Комишани, Кізомис, Станіслав, Велетенське, Інгулець, Федорівку, Ульянівку, Софіївку, Микільське, Ясну Поляну, Червоний Маяк, Монастирське, Зміївку, Томарине, Бургунку, Дудчани, Гаврилівку, Нову Кам'янку, Саблуківку та Херсон.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Як зазначив очільник області, унаслідок обстрілів пошкоджені житлові квартали населених пунктів Херсонщини, об'єкти критичної інфраструктури, адмінбудівля, освітні заклади та магазин

Найбільших пошкоджень зазнали 2 багатоповерхівки та 63 приватні будинки. Також російські військові пошкодили господарчі споруди,  сільгосптехніку та приватні автомобілі.

19 людей отримали поранення, з них - 2 дитини.

  • 27 вересня російські військові скинули вибухівку з дрона на автівку, припарковану на одній із вулиць в Херсоні. В кабіні автівки виникла пожежа.
  • 27 вересня до лікарні доставили 53-річного чоловіка, який потрапив під атаку БпЛА російських військових у Дніпровському районі Херсона.
  • Через скидання вибухівки з дрона в Дніпровському районі Херсона отримали поранення двоє чоловіків.
  • Протягом 26 вересня окупаційні війська атакували 24 населених пунктів Херсонщини. Через це 1 людина загинула, 19 – отримали поранення.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів