Підтримати нас

На Прикарпатті відкрили Алею Пам’яті

21 липня 2016 07:15
283
Поширити:

Вчора, 20 липня, у с. Вікно Городенківського району, біля будинку культури відбулося відкриття Алеї Пам’яті та пам’ятного знаку Андрію Галаю.

На відкритті та освяченні знаку були присуті рідні та близькі, однополчани, представники влади, громадсько-політичні організації району, школярі і просто небайдужі покутяни, щоб вшанувати пам’ять Героя, повідомляє Франик із посиланням на Городенківську РДА.

Освятили Алею Пам’яті отець-декан, благочинний УПЦ КП Богдан Мороз, священники Мирослав Ніновський та Роман Швед.

"Щиро дякую усім, хто сьогодні прийшов віддати честь і шану нашому краянину, односельчанину, сину, Герою Андрію Галаю. Так сталось, що і сьогодні українці вимушені зі зброєю в руках боронити свою землю від ворога. Ми платимо високу ціну за її Незалежність. Війна забирає кращих синів України.

Городенківчани ніколи не забудуть той кривавий липень 2014 року, коли загинув цвіт Городенківщини Андрій Галай Юрій Дутчак, Василь Білик.  Ми завжди пам’ятатимемо їхній подвиг" -зазначив голова районної державної адміністрації Богдан Кобилянський.

Перед присутніми також виступили аматори будинку культури села Вікно та подружжя Дарії та Андрія Кучмеїв виконали пісню "Журавлі", Роман Дронюк прочитав свою патріотичну поезію.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ