Підтримати нас

На південному фронті ситуація динамічна та напружена

Vgoru
Автор статті
31 травня 2022 06:05
761
Поширити:

Ворог продовжує вести бойові дії на зайнятих рубежах оборони. Просування немає, наносить авіаційні та артилерійсько-мінометні удари.

Про це повідомляє оперативне командування "Південь" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Двічі ворожі гелікоптери завдали удари по позиціях українських військових. Миколаївщину військові рф за цю добу обстріляли тричі далекобійною ствольною артилерією «Піон» та реактивною системою залпового вогню «Ураган».

"Влучивши по житлових кварталах та промислових об’єктах міста і передмістя Миколаєва, вороги пошкодили приватний млин, виробничі приміщення м’ясопереробного підприємства, приватні подвір’я і водогін. Ведуться відновлювальні роботи. Щонайменше за наслідками обстрілів постраждало 4 цивільних особи", - повідомляють військові.

Ворог залишив село Миколаївка, на півночі Херсонщини. Це призвело до панічних настроїв та деморалізувало російських солдатів в інших підрозділах.

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами ворожим силам за добу завдано суттєвих втрат: всього знищено 78 рашистів, 8 танків, 2 гаубиці, самохідна гармата «Піон», 2 реактивні системи залпового вогню «Град», 5 одиниць броньованої та 2 – автомобільної техніки", - йдеться у повідомленні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ