Підтримати нас

На окуповані території незаконна влада привезла чергову партію лікарів

Автор статті
16 квітня 2024 20:58
186
Поширити:
Фото: російські ЗМІ

На окуповані території незаконна влада завозить лікарів та медичний персонал з РФ, адже через низьку підтримку окупації серед місцевих жителів в окупованих регіонах спостерігається кадровий дефіцит.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що до окупованого Маріуполя окупаційна влада привезла лікарів з Тюмені та Санкт-Петербурга. Вони працюватимуть у цивільних лікарнях та чергуватимуть у шпиталях.

“Також саме ці лікарі будуть проводити огляди школярів з подальшим визначенням дітей, яких відправляють до таборів у РФ. Частину дітей потім не повертають назад під різними приводами”, – пише ЦНС.
  • Нещодавно стало відомо, що на окупованих територіях України більшість жителів сільської місцевості не в змозі отримати необхідні ліки.
  • Критична нестача медикаментів спостерігається і на окупованих територіях півдня України. Насамперед це пов’язано з логістичними проблемами, які останнім часом в окупації значно зросли.
  • Заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський в ефірі Медіаплатформи “Вгору” розповів, що на території окупованої Херсонської області незаконній владі вдалося закрити необхідність у медичному персоналі на 30-35%.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ