Підтримати нас

На окупованих територіях Херсонщини працюють близько 35% лікарів від необхідної кількості

Вгору
Автор статті
30 березня 2024 14:25
325
Поширити:
Фото: Shutterstock

На території окупованої Херсонської області незаконній владі вдалося закрити необхідність у медичному персоналі на 30-35%

Про це в ефірі Медіаплатформи “Вгору” розповів заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

За його словами, завезені медичні працівники працюють позмінно від 2 до 4 місяців, а потім приїздять нові. Усім їм гарантують доплати за роботу в окупації.

“Тобто, вони приїхали, побачили настрій місцевого населення й зрозуміли куди приїхали, що ніякі це не нові території, а класична окупація, класичний терор”, – каже Соболевський.
 Таким самим способом окупаційна влада намагається залучити й технічних працівників: інженерів з відновлювальних робіт, членів ремонтних бригад та персонал з обслуговування електромереж.

“Тому, що не вистачає ремонтних бригад. Але насправді ситуація складніша. Там є робочі бригади й із них точно ніхто не планує залишатися. Приїхали, відпрацювали, через певний час поїхали знов”, – додає Юрій Соболевський.

  • Нещодавно стало відомо, що з 22 березня в окупованому місті Каховка Херсонської області відсутні електроенергія, водопостачання, газ і мобільний зв’язок.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ