Підтримати нас

На Херсонщині для переселенців та жителів Криму працюватиме «гаряча лінія»

Автор статті
14 лютого 2020 12:00
981
Поширити:

Відповідний меморандум про співпрацю між Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України та Херсонською обласною державною адміністрацією підписано в рамках виїзного засідання Комітету з прав людини, деокупації та реінтеграції на КПВВ «Чонгар».

Міністерка у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда зазначила, що меморандумом передбачено співпрацю за декількома напрямами: створення дистанційного центру освіти для дітей з тимчасово окупованих територій, будівництво житла для внутрішньо переміщених осіб, а також створення «гарячої лінії» для жителів тимчасово окупованого Криму.

«У рамках цього меморандуму ми домовляємося про запуск «гарячої лінії» для консультації людей, які живуть на території тимчасово окупованого Криму. Цей контактний центр з «гарячою лінією» буде працювати й консультувати щодо усіх послуг, які надаються в ЦНАПах та які жителі Криму можуть отримати на території Херсонщини», - прокоментував голова облдержадміністрації Юрій Гусєв.

Номер безкоштовної «гарячої лінії»: 0(800)50-40-77. 

Номер для дзвінків з-за кордону: +380(552)26-42-34.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ