Підтримати нас

На Херсонщині Сили оборони знищили пів сотні окупантів та два їхні човни

Vgoru
Автор статті
08 серпня 2023 07:44
1,262
Поширити:

Минулої доби, 7 серпня 2023 року, Сили оборони знищили дві диверсійні групи РФ (51 солдата) та два човни, якими вони намагались маневрувати між островами на Херсонщині.

Про це в ефірі телемарафону "Суспільне. Спротив" заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони та охорони півдня Наталія Гуменюк, інформує Суспільне.

За її словами, військові РФ продовжують вести диверсійно-розвідувальну дільність, намагаються маневрувати на човнах, які відібрали у місцевих жителів та розташувати там свої спостережні пункти.

"Сили оборони знищили два човни та дві диверсійні групи: 51 російського військового. Також є результати зі знищення автобронетехніки і мінометних установок", — сказала Гуменюк.

Як розповіла керівниця пресцентру Сил оборони півдня, спостерігаються певні дії з ремонту мостів, які були пошкоджені Силами оборони.

"Армія РФ намагається відновити логістичні шляхи, але роботи дуже уповільнені і військові обережні, тому що розуміють. якщо Сили оборони сягнули для ураження мостів, можуть припинити і їх ремонтні роботи", — каже Наталя Гуменюк.

Нагадаємо, спецпризначенці ГУР МО батальйону «Шаман» знищили один з підрозділів російської армії  «ракетних військ спеціального призначення» на Херсонщині. Також росіяни намагаються приховати свої втрати на Херсонському напрямку.

Нацгвардійці 11 бригади імені Грушевського знищили спостережний комплекс армії РФ "Муром-М" на лівому березі Херсонщини. Комплекс дозволяє розглянути людину на відстані до 10 км, у темряві автомобіль – за 8 км та людей – за 4 км.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ