Підтримати нас

На форумі “Росія – дім народів” окуповану територію Херсонщини представила Олена Шелестенко, яка виправдовує збройну агресію РФ

Вгору
Автор статті
22 березня 2024 15:25
486
Поширити:
Фото: росЗМІ

Олена Некроткова (Шелестенко), яку в Україні підозрюють в колабораціонізмі, представила на форумі “Росія – дім народів” окуповану територію Херсонської області. 

Про це повідомляють пропагандистські канали.

Зазначається, що жінка отримала подяку за внесок у зміцнення та просування “цінностей” та нібито збереження традицій РФ.

  • У серпні 2023 року прокурори Херсонської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо місцевої жительки Олени Некроткової (Шелестенко) за фактом колабораційної діяльності та виправдовування збройної агресії РФ проти України. Також підозрювана просувала наративи російської пропаганди.
  • 20 лютого Національна поліція повідомила про підозру в колабораціонізмі 57-річній окупаційній ректорці ХДУ Тетяні Томіліній.
  • На окупованій Херсонщині до Дня студента організували інтелектуальну гру “Росквіз”. Гра складалася з трьох блоків: «Історія Росії», «Народи Росії», «Росія в особах». 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ