Підтримати нас

На адмінмежі з Кримом побудують два пункти пропуску та автостанцію

22 вересня 2018 03:30
686
Поширити:

Контрольні пункти в'їзду-виїзду Каланчак і Чонгар на адміністративній межі з окупованим Росією Кримом заново перебудують, біля одного з них відкриють офіційну автостанцію.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, передає Крим.Реалії.

"Ми будуємо з нуля. Ті контрольні пункти в'їзду-виїзду, які зараз є, не відповідають умовам і реаліям, які потрібні сьогодні під час перетину людьми тимчасової адміністративної межі, під час несення служби правоохоронцями і спецслужбами там. Ні елементарних людських умов, санітарних зон і т.п. У нас в планах - зробити тимчасові споруди, якісні зони і сервіси для людей", - розповів заступник міністра.

За словами представника Мінінфраструктури, на будівництво нових КПВВ виділено 105 млн грн з резервного фонду, ще 2 млн грн на проектну документацію виділило міністерство. Очікується, що пункти збудують до кінця листопада-початку грудня 2018 року. 

Лавренюк додав, що в одному з нових КПВВ облаштують офіційну автостанцію, що унеможливить роботу нелегальних перевізників.

"Після відкриття автостанції будуть відкриті нові маршрути, паспорти маршрутів з кінцевою станцією Чонгар або Каланчак", - сказав він.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ