Підтримати нас

Місія ОБСЄ здала окупантам позиції українських військових

Vgoru
27 лютого 2016 21:10
249
Поширити:

Після бою під Авдіївкою, коли українські військові буквально рознесли російську диверсійну групу, місія ОБСЄ дозволила під повним прикриттям офіцеру російських військ Рустаму Мурадову, прийти в тил до українських солдат із пропозицією перемир'я.

Про це сьогодні написала група "Повернись живим" на своїй сторінці у Фейсбук.

Українські волонтери шоковані такими діями представників ОБСЄ та кажуть, що ще двох росіян поселили на хімічному заводі, неподалік Авдіївки, де вони взагалі вільно пересуваються територією заводу в російській формі, здаючи таким чином позиції українських сил. Також волонтери написали, що росіянин Рустам Мурадов виявився ще керівником спецназу російської розвідки.

"А що може бути кращим для розвідника, ніж приїхати у тил до противника.Він навіть просив, щоб йому показали наші позиції", - написали військові ЗСУ.Російський офіцер виступив переговірником від ДНР. Він не лише озвучував їхні прохання та пропозиції, а й попросив військового командира обмінятися контактами з представником ДНГ, щоб " корегувати подальші дії".

У групі також повідомив, що зараз у окупантів відбувається ротація, тому ЗСУ завдали доброго прочухану ще зовсім непідготовленим сепаратистам, тому їхній командир і приїхав з такою просьбою до українських військових.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів