Підтримати нас

Міністерство фінансів України погодило виділення коштів на погашення заборгованості по заробітній платні вчителям Херсонщини

Vgoru
Автор статті
31 травня 2023 06:03
448
Поширити:

Зокрема, кошти надійдуть в такі громади області:

Станіславська – 9,4 млн грн,

Борозенська – 4,4 млн грн, 

Милівська – 3,1 млн грн, 

Бериславська - 3,1 млн грн, 

Дар‘ївська – 5,2 млн грн,

Тягинська – 1,2 млн грн. 

Сьогодні, під час робочої наради з Міністром освіти і науки України Оксеном Лісовим питання щодо виплати заробітних плат вчителям закладів середньої освіти Херсонщини було порушено народним депутатом України від партії «Слуга Народу» Сергієм Козирем.

Він прокоментував, яким чином виникла заборгованість перед вчителями в області. 

«За інформацією Херсонської ОВА, після деокупації області 10 закладів освіти відновили освітній процес, також до навчання повернулися діти, які перебували на окупованій території й не мали можливості дистанційно навчатися. Загалом учнівський контингент зріс до 66,5 тис дітей», - каже Сергій Козир.

Про збільшення кількості учнів та відновлення освітнього процесу у звільнених громадах області раніше повідомляв голова Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу», депутат фракції «Слуга Народу» у Херсонській обласній раді Юрій Соболевський.

«Дякую народному депутату Сергію Козирю, за те що доєднався до вирішення проблем освітньої галузі області. Спільна робота місцевого самоврядування, військових адміністрацій та народних депутатів дозволить вирішити як мінімум більшість проблемних питань в області. Робота триває!», - зазначив Юрій Соболевський.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ