Підтримати нас

Комбайни і трактори для Херсонських аграріїв

Vgoru
Автор статті
08 липня 2023 10:02
434
Поширити:

Аграрії деокупованої частини Херсонщини зможуть безоплатно користуватися комбайнами та тракторами для збору врожаю. Адже в них росіяни викрали найкращу сільськогосподарську техніку, а значну частину угідь замінували. Крім того, після підриву Каховської ГЕС частина полів була затоплена, а обстріли не вщухають.

Про це повідомила Верховна Рада України.

Фонд Говарда Г. Баффета доправив в Україну 10 комбайнів і 5 тракторів бренду John Deere, які будуть передані виключно для використання херсонськими аграріями для збору врожаю.

«Фермери є одними з найстійкіших та найвідважніших українців під час війни. Завдяки постійній допомозі таких партнерів, як Фонд Говарда Г. Баффета, малий і середній український фермер продовжує годувати нашу країну й світ під час російської агресії, та продовжуватиме це робити тоді, коли перемога України принесе мир усім нам», – розповів народний депутат, член парламентського Комітету з питань з аграрної та земельної політики Дмитро Соломчук.

Нагадуємо, що в селі Біляївка, Бериславського району 7 липня, відбулося десяте відкриття нового пожежного підрозділу.

Наразі Херсонщина бореться з наслідками “великої води”, як розповіла під час прямого ефіру Медіаплатформи “Вгору” Наталя Шатілова населення потребує допомоги у вигляді будівельних матеріалів, інструментів та інвентарю, за допомогою якого люди можуть очистити свої оселі (лопати, садові тачки, пакети для сміття, робочі рукавиці тощо).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ