Підтримати нас

Колишній депутат та заступник окупаційного голови Скадовської громади отримав підозру в держзраді

08 червня 2024 18:27
204
Поширити:
Фото: ЦЖР

Підозру у колабораціонізмі та державній зраді отримав депутат Скадовської міської ради від Партії місцевого самоврядування, екскерівник Скадовського центру фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти 46-річний Олексій Фролов.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на текст підозри.

За даними слідства, Олексій Фролов не раніше серпня 2022 року обійняв посаду заступника голови окупаційної адміністрації Скадовської громади. У 2023 році його призначили окупаційним заступником голови незаконної адміністрації Скадовського муніципального округу. 

Йому загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Хто такий Олексій Фролов?


З 2015 по 2020 роки Фролов був депутатом Скадовської міськради від Партії зелених України. Тоді він очолював сільгосп товариство “Скадовський інкубатор”.

З 2016 по кінець 2022 року він був директором комунальної установи “Скадовський центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти” Скадовської міської ради. У 2020 році він став депутатом Скадовської міськради від Партії місцевого самоврядування.

У 2019 році Олексія Фролова хотіли призначити головою Скадовської райдержадміністрації. Проти цього виступили місцеві активісти й посадовці, адже тоді його обвинувачували в закупівлі неякісного вугілля для місцевих шкіл.

Фролов фігурував у корупційних скандалах пов’язаних із закупівлею товарів та послуг і незаконним звільненням працівників.

  • Правоохоронці повідомили про підозру в колабораціонізмі жительці Білозерки Херсонської області Ользі Старюченко. Вона обійняла посаду в окупаційній адміністрації.
  • Також підозру в колабораціонізмі отримала 60-річна жінка, яка обійняла посаду окупаційної голови адміністрації Іванівського муніципального округу Херсонської області.
Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів