Підтримати нас

Кого покарали за неякісне харчування військових

Автор статті
29 жовтня 2016 15:15
301
Поширити:

У Міністерстві оборони заявляють, що за результатами перевірки низки військових частин за неякісну організацію харчування до дисциплінарної відповідальності притягнули 23 людини.

Як повідомляє прес-служба відомства, серед них – двох керівників звільнили з посади, п’ятьох попередили про повну службову невідповідність, двох понизили в посаді, троє отримали сувору догану, вісім отримали догану. Про це пише "Радіо Свобода".

«Це неприпустимо. Тому я ухвалив жорсткі рішення щодо тих осіб, дії яких призвели до таких наслідків. Я не бачу кар’єрного росту для командира, який байдуже ставиться до своїх підлеглих. За організацію харчування персональну відповідальність має нести командир», – сказав міністр оборони України Степан Полторак.

На Миколаївщині у лютому близько півсотні бійців 53-й окремої механізованої бригади, незадоволені умовами їх розміщення на полігоні «Широкий Лан», а також в цілому ставленням командування щодо їх забезпечення, вирушили пішки в прокуратуру Миколаєва. Бійці скаржилися на погану якість харчування на полігоні, прострочені ліки, а також на проблеми з водою.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ