Підтримати нас

Херсонських переселенців запрошують на майстер-класс

Автор статті
11 жовтня 2018 08:45
779
Поширити:

Метою заходу є визначення актуальних потреб та пріоритетів ВПО, що потребують належної законодавчої роботи та адвокаційної підтримки.

Одночасно учасникам буде представлений загальний огляд 15 зареєстрованих законопроектів, розроблених з метою захисту виборчих прав ВПО, посилення гарантій їх соціального захисту, спрощення процедур для отримання пенсії та визнання актів цивільного стану, виданих на непідконтрольній території, вирішення житлових питань.

Учасники будуть ознайомлені із метою, змістом та очікуваними результатами Форуму ВПО “Разом до результату” (Київ, кінець жовтня) з одночасним запрошенням до реєстрації та активної участі. У роботі Форуму будуть задіяні народні депутати, представники міжнародних донорських організацій, органів влади з максимальною прозорістю для ЗМІ при обговоренні «незручних» проблем ВПО.

Інформаційна сесія (майстер-клас) проводиться Українським Інститутом з прав людини за участю експертів Української Гельсінської спілки з прав людини та підтримки УВКБ ООН. Наступні сесії відбудуться у Сєвєродонецьку та Краматорську.

Захід відбудеться 16 жовтня 2018 року о 13.00 у приміщенні Кризового медіа-центру (м. Херсон, вул. Пилипа Орлика (9 Січня) 30, 1 поверх, оф.33 kherson.cmc@gmail.com  тел.: 0954877627, 0500391192) 

Керівник проекту В. В. Лутковська

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ