Підтримати нас

Інформація щодо ситуації на Херсонщині (на 26.02 11:00)

Vgoru
26 лютого 2022 09:33
766
Поширити:

Інформацію щодо ситуації на Херсонщині надав на своїй сторінці у Facebook голова обласної державної адміністрації Геннадій Лагута.

"Херсонщина продовжує давати відсіч ворогу! Обласний оперативний штаб працює в посиленому режимі.

Наразі ситуація в області така:

Генічеський район: Стрілянина та активні бойові дії відсутні. В Новотроїцькому та прилеглих населених пунктах відсутні електро- та водопостачання. В самому Генічеську відновлено роботу електромереж. Всі системи забезпечення працюють. біля с. Софіївка підірвано опору, с. Чумацький Шлях, Катеринівка та деякі інші населені пункти без світла.

Скадовський район: Стрілянина та активні бойові дії відсутні. Всі системи забезпечення працюють. Інформації щодо пошкоджень на мережах немає.

Бериславський район: Стрілянина та активні бойові дії відсутні. Всі системи забезпечення працюють. Працюють аптеки, продуктові магазини, лікарні та інші важливі структури. Відновлено подачу електроенергії до багатьох сіл.

Каховський район: ведуться бойові дії в районі Козацьке-Веселе. Великі переміщення військової техніки. Всі системи забезпечення працюють. Перебоїв з подачею води, електрики, газу немає. Відкриті магазини, аптеки, лікарні.

Херсонський район: Східний мікрорайон знеструмлено вже другу добу. Через знищення підстанції відсутня можливість відновлення інженерних мереж. В селищі Антонівка відсутнє газо та електропостачання. Можливість відновлення поки відсутня через активні бойові дії. Всі повідомлення про водопостачання по годинам є фейковими. По місту Херсону частково працюють аптеки та продовольчі магазини. Лікарні працюють.

Всі відповідальні служби, зокрема, ГУ ДСНС переведено в режим підвищеної готовності. Працюють позмінно. Всі районні управління функціонують в такому ж режимі. Тримають постійний зв’язок з медичною службою. Всі пожежі ліквідуються оперативно. Відсутня можливість виїзду на пожежа в результаті обстрілів. Палива вистачає. Планується встановлення додаткового генератора на лікарні Лучанського.

Медичні заклади: 100 військових поранених. На жаль 8 померли.

Контакти волонтерського центру - 0501109107. Контакт- центр створено у співпраці з волонтерами та обласною владою.

Херсонщина - це Україна🇺🇦 Бережіть себе та віримо в наші Збройні сили!"

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ