Підтримати нас

Яку та скільки гуманітарної допомоги отримали жителі Херсонщини минулої доби

Вгору
Автор статті
06 лютого 2024 18:23
426
Поширити:
Ілюстративне фото

За добу 5 лютого 2024 року жителі звільнених територій отримали 473 продуктових набори, 3306 буханців хліба, 250 порцій гарячих обідів, 300 кг цукру та 8544 літри питної води.

Про це повідомили в Херсонській ОВА.

Також людям передали 50 будівельних наборів, 52 плівки для вікон, 104 ОСБ-листи, 6 одиниць листів брезенту та 323 буржуйки.

Допомога надійшла від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів, йдеться в дописі.

Також начальник Бериславської РВА Володимир Літвінов повідомив, що завдяки допомозі благодійного фонду жителям Милівської й Бериславської громад передали 400 буржуйок.

“Завдяки цим пічкам мешканцям буде легше перечекати відновлення комунікацій після обстрілів. Адже через ворожі удари періодично зникає світло та газ”, – написав Літвінов.

  •  З 6 лютого 2024 року на Херсонщині у Федорівському, Інгулецькому та Лиманецькому старостатах працюватимуть соціальні пральні.
  • 5 лютого на засіданні Ради оборони Херсонської області ухвалили рішення, що без погодження ОВА представників іноземних, консульських установ чи представництв міжнародних організацій не пускатимуть до населених пунктів, які регулярно обстрілюються.
  • 9 січня в ефірі Медіаплатформи “Вгору” начальник управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОВА Олександр Толоконніков повідомив, що на Херсонщині міжнародні фонди та гуманітарні організації почали вводити проєкти, які дають можливість людям заробляти, аніж безплатно отримувати їжу та гігієнічні набори.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ