Підтримати нас

Гвардійці привезли подарунки школярам в АТО

Автор статті
26 лютого 2017 17:25
601
Поширити:

Звичайна загальноосвітня школа села Успенівка Донецької області.

У закладі навчаються звичайні діти, які щодня бачать військових лише здалеку. Але цієї п’ятниці до учнів завітали справжні військові Національної гвардії України із Запорізької бригади, пише "Главное".

У межах роботи з місцевим населенням та шкільною молоддю нацгвардійці провели зустріч з учнями, направлену на «Військово-патріотичне виховання». Учням роз’яснили, які завдання виконує Національна гвардія у зоні проведення АТО. Військові розповіли про екіпіровку бійця НГУ, а дітлахи, своєю чергою, мали можливість приміряти до своєї статури бронежилет та шолом. Окремо розповіли про переваги військової служби за контрактом.

«За роки проведення АТО – це перша зустріч з гвардійцями у нашій школі. Тому діти дуже задоволені, що сьогодні вони зустрілися зі справжніми захисниками нашого краю», – зауважила керівниця загальноосвітнього навчального закладу Інна Геннадіївна і додала: «Ми впевнені, що наша дружба буде продовжуватися і надалі, адже ми плануємо урочистий концерт до 8 березня, де серед запрошених гостей раді будемо бачити  і військовослужбовців НГУ». 

Також учні мали смогу ознайомитися з технікою, на якій приїхали бійці. Малеча була у захваті, коли водій дозволив сісти за кермо військового КРАЗа.  

Бійці НГУ також пригостили дітей печивом, джемом та армійською гречаною кашею. Учні проводжали гвардійців з дружніми усмішками та часточкою захоплення.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ