Підтримати нас

Гуменюк прокоментувала розстріл українських військових армією РФ у Кринках на Херсонщині

08 квітня 2024 07:27
639
Поширити:
Фото: АрміяInform

Начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк у телемарафоні “Єдині новини” повідомила про ситуацію щодо розстріляних військових ЗСУ окупаційними військами в Кринках на Херсонщині. 

За її словами, деталі встановлюються, тому що по відео важко ідентифікувати людей. Ситуація досліджується разом із правоохоронними органами.

Випадки вбивства беззбройних військових відбувались і на інших ділянках фронту, таким чином окупаційні війська намагаються тиснути всіма методами. 

“У Кринках на Херсонщині армія РФ продовжує шукати нові тактики ведення бойових дій. Вони намагаються заходити з різних боків. Це ви бачили у зведеннях: до 16 штурмів за добу, але (ред. військові РФ) втрачали понад 60 % з особового складу. Зараз вони повернулись до кількості штурмів – 5 або 6 за добу, без застосування бронетехніки”, – додала речниця.
  • 7 квітня 2024 року в одному з телеграм-каналів з’явилося відео розстрілу російськими військовими трьох беззбройних полонених українських військовослужбовців. В описі відео зазначено, що події відбулись поблизу села Кринки Олешківської громади Херсонської області.
  • Раніше стало відомо, що в лютому армія РФ вбила 6-х військовополонених в Авдіївці Донецької області.
  • 6 квітня армія РФ 16 разів атакувала позиції ЗСУ на лівобережжі Херсонщини, 5 квітня – 14.
  • За весь час утримання позицій на лівому березі Херсонщини окупаційні війська, були змушені відмовитися від використання важкої броньованої техніки, великої кількості людей та авіації.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів