Підтримати нас

Гуменюк прокоментувала розстріл українських військових армією РФ у Кринках на Херсонщині

Автор статті
08 квітня 2024 07:27
566
Поширити:
Фото: АрміяInform

Начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк у телемарафоні “Єдині новини” повідомила про ситуацію щодо розстріляних військових ЗСУ окупаційними військами в Кринках на Херсонщині. 

За її словами, деталі встановлюються, тому що по відео важко ідентифікувати людей. Ситуація досліджується разом із правоохоронними органами.

Випадки вбивства беззбройних військових відбувались і на інших ділянках фронту, таким чином окупаційні війська намагаються тиснути всіма методами. 

“У Кринках на Херсонщині армія РФ продовжує шукати нові тактики ведення бойових дій. Вони намагаються заходити з різних боків. Це ви бачили у зведеннях: до 16 штурмів за добу, але (ред. військові РФ) втрачали понад 60 % з особового складу. Зараз вони повернулись до кількості штурмів – 5 або 6 за добу, без застосування бронетехніки”, – додала речниця.
  • 7 квітня 2024 року в одному з телеграм-каналів з’явилося відео розстрілу російськими військовими трьох беззбройних полонених українських військовослужбовців. В описі відео зазначено, що події відбулись поблизу села Кринки Олешківської громади Херсонської області.
  • Раніше стало відомо, що в лютому армія РФ вбила 6-х військовополонених в Авдіївці Донецької області.
  • 6 квітня армія РФ 16 разів атакувала позиції ЗСУ на лівобережжі Херсонщини, 5 квітня – 14.
  • За весь час утримання позицій на лівому березі Херсонщини окупаційні війська, були змушені відмовитися від використання важкої броньованої техніки, великої кількості людей та авіації.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ