Підтримати нас

Генічеськ: другий день війни

25 лютого 2022 11:57
816
Поширити:

Генічеські органи самоврядування, рятувальники, комунальні служби та сайт громади працюють у штатному режимі. Працюють лікарня, станція екстреної допомоги (машини «швидкої» їздять громадою без перепон).

Продовжує свою роботу і Генічеська центральна аптека (пр. Миру, 64). Щоправда, наразі біля неї спостерігається черга – повідомляє пресслужба тергромади. 

Працює ще частина аптек та магазинів Також сьогодні, 25 лютого, Генічеський міський голова Олександр Тулупов провів у своєму робочому кабінеті нараду з заступниками та керівниками комунальних підприємств. Олександр Васильович визначив першочергові завдання, які стоять зараз перед місцевою владою:

  • Комунальники разом з працівниками ДСНС мають зібрати тіла загиблих військових. Робити це буде авто зі спеціальним маркуванням.
  • Мешканцям громади треба знати, що енергопостачання, якого наразі немає у 10 населених пунктах, відновлюється. У громаді працюють бригади РЕЗ і ЕМ. Можливо, світло буде до кінця дня. Водопостачання буде відновлено після подачі електроенергії.
  • Генічеський хлібозавод працює, хліб по населеним пунктам розвозитимуть.
  • Питання з паливом для машин комунальників і рятувальників планується вирішити з допомогою фермерів.
  • Всі старости на місцях, всі на зв’язку з міським головою.
  • Головне, Генічеська МТГ функціонує. Про її життєдіяльність і надалі можна довідатись на офіційному сайті Генічеської міської ради.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ