Підтримати нас

Газеті дякують за поради

Автор статті
18 січня 2017 13:00
1,249
Поширити:

З травня минулого року газета “Вгору”  розпочала проект “Будуємо Херсонщину разом” за підтримки Black Sea Trust та німецького Фонду Маршалла. На сторінках газети та на сайті vgoru.org ми розповідаємо життєві історії людей, яким російська агресія зламала життя. Але вони втекли і на новому місці розпочали життя спочатку.

У рубриці “Корисна інформація” ми друкували консультації юристки громадської приймальні Фонду милосердя та здоров’я Олени Старюк. Переселенці могли отримати відповіді на найбільш хвилюючі питання – як отримати кредит на житло, адресну допомогу, питання працевлаштування тощо. Особливо багато питань виникає  щодо оформлення спадщини, що лишилася в зоні АТО та Криму. Цій темі ми присвятили окрему публікацію

Переселенців лишили без спадщини”, яку можна знайти у  рубриці “Будуємо Херсонщину разом” на сайті Вгору.

Ми отримуємо багато відгуків і подяк від людей, яким допомогли наші поради. Ось одна з них: “Спасибо за полезные ссылки. Ко мне часто обращаются с самыми разными вопросами сироты-выпускники. Нашла ответ для сироты Инны по ее проблеме –  как получить наследство. Ей бабушка оставила наследство в Старом Крыму, а она никак его не может оформить. Выслала ей ваше объяснение, она благодарила”.

Якщо ви не встигли придбати газету, згодом статті можна прочитати на сайті. Багато цікавих новин, консультацій та надихаючих історій можна прочитати у спеціальній рубриці “Допомога вимушеним переселенцям”.

P.S. Юридичну консультацію переселенці можуть отримати за адресою: м. Херсон, вул. Бориса Мозолевського (Фрунзе), 2, офіс 19. Дні прийому: вівторок, четвер з 10.00 до 15.00. Попередній запис за тел. (0552) 49 60 03.

За психологічною допомогою можна звертатися до психолога Андрія Калити за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, 3, тел. 050-418-10-01.

Публікація підготовлена в рамках проекту "Будуємо Херсонщину разом" за підтримки Black Sea Trust і німецького Фонду Маршалла. Думкиавторівпублікаційне обов'язково збігаються з точкою зору Black Sea Trust,німецькогоФонду Маршалла або їх партнерів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ