Підтримати нас

Експрацівниця ДСНС із Херсонщини отримала підозру в колабораціонізмі

Автор статті
19 квітня 2024 19:57
382
Поширити:
Фото: Racool_studio/Freepik

На Херсонщині 36-річній колишній співробітниці ДСНС заочно повідомили про підозру в колабораціонізмі.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.


 
За даними слідства, у серпні 2022 року жінка обійняла посаду незаконної заступниці начальника частини в окупаційному “Генічеському районному відділі служби у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків стихійних лих”.

На своїй посаді вона формувала та реалізовувала політику окупаційної адміністрації, здійснювала нагляд та контроль й сприяла поширенню авторитету незаконної влади, що призвело до пришвидшення темпів окупації Херсонської області.

Жінці загрожує ув’язнення на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без.

  • На Херсонщині керівниця підприємства з виробництва виноградних вин ПрАТ (Приватне акціонерне товариство) “Князя Трубецького” 56-річна Тетяна Єрмола підозрюється в пособництві державі-агресору.
  • Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області визнав Юрія Гранкіна, який очолив окупаційну Горностаївську ВЦА на Херсонщині, винним у державній зраді. Його засудили до 15 років позбавленні волі.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ