Підтримати нас

Двоє російських військовослужбовців убили 5 людей на окупованій Херсонщині

Автор статті
25 квітня 2024 15:57
160
Поширити:
Олександр Осипов (зліва) та Олександр Кайгородцев. Фото: Astra

Російські військовослужбовці вбили п’ятьох людей у двох селах Окупованої Херсонської області. Серед убитих двоє мирних жителів, окупаційна голова одного з сіл та двоє російських військових.

Про це повідомляє російське видання Astra.

Зазначається, що 23 квітня тіло 65-річної Валентини Старченко знайшли в приватному будинку в окупованому селі Подо-Калинівка Херсонської області. Злочинці розстріляли жінку в живіт, підпалили будинок і зникли.

У селі Абрикосівка вбили окупаційну голову села – 54-річну Любов Тимчак, яка померла унаслідок ударів по голові, а також російського військовослужбовця 40-річного Олексія Глініна. Будинок із тілами двох вбитих підпалили.

Ще двох людей в Абрикосівці розстріляли – 32-річного місцевого жителя Сергія Шуваєва і військовослужбовця ЗС РФ, чия особа не встановлена. У цьому випадку тіла теж підпалили.

За даними журналістів, 24 квітня за підозрою у всіх убивствах затримали двох військовослужбовців ЗС РФ: 34-річного Олександра Осипова і раніше судимого 36-річного Олександра Кайгородцева.

Їхні мотиви невідомі. Кримінальні справи за вищезгаданими злочинами не відкрили.

  • Херсонська обласна прокуратура повідомляла, що у випадку вбивства 65-річної Валентини Старченко з Подо-Калинівки російські військові вимагали в неї гроші, але не отримали. Після цього її розстріляли.
  • У селі Кохани Голопристанської громади Скадовського району на лівобережжі Херсонської області знайшли тіла трьох чоловіків, вбитих російськими військовими. Ними виявились місцеві жителі Олександр Карпусь, Олександр Голенков і Микола Вознов.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ