Підтримати нас

На окупованій території Херсонщини російські військові вбили жінку – прокуратура

Автор статті
24 квітня 2024 18:38
668
Поширити:
Фото: ArmyInform

24 квітня військові РФ в одному з населених пунктів окупованої Ювілейної громади Херсонської області розстріляли місцеву жительку та намагалися підпалити її будинок. 

Про це повідомили на сторінці Херсонської обласної прокуратури.
 
Зазначається, що російські військові вимагали в неї гроші, але не отримали. Після цього її розстріляли.

Херсонська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

  • У селі Кохани Голопристанської громади Скадовського району на лівобережжі Херсонської області знайшли тіла трьох чоловіків, вбитих російськими військовими. Ними виявились місцеві жителі Олександр Карпусь, Олександр Голенков і Микола Вознов.
  • Російське видання Astra повідомляло, що за підозрою у вбивстві чоловіків у Коханах затримали військових РФ із Волгоградської області, 36-річного Олексія Буленіна та 37-річного Мунтяна Тарасенко. Буленін був раніше засуджений умовно за викрадення автівки, Тарасенко – за насилля.
  • Слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт щодо 20-річного військового 50-ї окремої бригади оперативного призначення федеральної служби військ національної гвардії РФ. Чоловік незаконно ув'язнював і катував місцевих жителів. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ