Підтримати нас

Допомогу від волонтерів отримали жителі Херсонської громади, чиї оселі постраждали від обстрілів

Вгору
Автор статті
30 березня 2024 17:57
194
Поширити:
Фото: Херсонська ОВА

Понад 400 жителів Херсонської територіальної громади, чиї оселі зазнали руйнувань унаслідок обстрілів армії РФ, отримали гуманітарну допомогу.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Зазначається, що протягом тижня допомогу отримали жителі Херсона, Білозерки та Зимівника. До переданого увійшли: матраци, подушки, ковдри, каністри, лампи, термоси, будівельні набори для ремонту житла, тарпаулін   Це міцне, водонепроникне полотно, що виготовляється з поліетилену або полівінілхлориду (PVC). Тарпауліни призначені для захисту від погодних умов та можуть бути використані як намети, накривало для транспортних засобів, конструкційні матеріали та багато іншого.  та листи OSB.

“Крім цього, літнім людям волонтери допомогли відновити вибиті вікна. Адже за станом здоров’я цю роботу вони самостійно виконати не можуть”, – пише ХОВА.

Допомогу жителям, передану UNHCR Ukraine, доставила команда гуманітарного центру "Проліска Херсон".

  • Жителі Борозенської громади Херсонської області отримали будівельні матеріали для ремонту будинків, пошкоджених обстрілами армії РФ.
  • Нещодавно міжнародна організація “Лікарі світу – Франція” передала гуманітарний вантаж для жителів населених пунктів Нововоронцовської громади Херсонської області.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ