Підтримати нас

Діти героїв АТО відправляться на відпочинок до США

18 жовтня 2016 05:15
274
Поширити:

Діти учасників АТО проживатимуть у сім’ях корінних американців.

За допомогою благодійників з координаційного центру допомоги воїнам АТО та їх сім’ям, який оплатив авіаквитки, а також американська сторона, яка оплачує проживання дітей, екскурсійну програму і харчування, перша група дітей героїв АТО вже завтра відправиться на відпочинок до США. Діти будуть проживати в корінних американських сім’ях . Мета проекту, щоб діти побачили інше життя. Про таке у програмі "Інформаційний ранок" на "5 каналі" повідомив організатор благодійної поїздки Роман Нагорний.

Він зазначив, цей проект пілотний. У майбутньому планується регулярно відправляти дітей героїв АТО до американських родин. Якщо все буде добре, наступну поїздку планують на Різдво. Також хочуть розширити географію. Перший проект – це Техас, наступним планується Нью-Йорк або Бостон.

"Поїздка у Європу простіше бо дешевший переліт, ближча географія, але є друга сторона медалі. Наші діти героїв АТО в першу чергу потребують підтримки, моральної і психологічної. Нажаль, як показує практика, наших дітей у Європі зустрічають холодніше, це більше формальності. А ці діти потребують тепла і розуміння. Тому вибрали США, а саме Техас", - розповів Нагорний.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів