Підтримати нас

Буде обмежено рух на ділянці вул.Чкалова - вул.Тираспольска

12 червня 2018 08:33
204
Поширити:

До 31 червня 2018 року буде обмежено рух на ділянці від житлового будинку № 29-А по вул.Чкалова до вул.Тираспольської. Таке розпорядження видав херсонський міський голова Володимир Миколаєнко.

Ділянку буде перекрито у зв’язку з плановим ремонтом тепломережі, яка проходить по вул.Чкалова.

Виконавець робіт – ПАТ «Херсонська теплоелектроцентраль» –  на час роботи зобовязаний огородити місце проведення робіт згідно з Державними будівельними нормами, забезпечити освітлення в нічний час, установити інформаційні щити та дорожні знаки та утримувати в належному санітарному стані територію, прилеглу до ділянки проведення робіт.

Контроль за виконанням земельних робіт та відновленням асфальтобетонного покриття, тротуарів, зелених зон у відповідності до вимог спеціальних нормативно-правових актів здійснюватиме управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міської ради.

Контроль за утриманням у належному санітарному стані території, прилеглої до ділянки проведення робіт, та за виконанням робіт у терміни, обумовлені дозволом, здійснюватиме інспекція з контролю за благоустроєм та санітарним станом міста Херсона міської ради.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ