Підтримати нас

Ахметов профінансує свої медіа на 70 мільйонів

03 жовтня 2018 07:15
611
Поширити:

Найбагатший олігарх України Ахметов починає вливати гроші в ЗМІ. Те, що це відбувається перед виборами, не випадково. Тож вести мову про цивілізований інформаційний простір в Україні не доводиться. Експерти вважають, що медіаімперія Ахметова працює на реванш проросійських сил.

Наглядова рада холдингу "Сьогодні Мультімедіа" дала попередню згоду на отримання безповоротної фінансової допомоги в розмірі 72 мільйони гривень від "Лемтранс", "Лемтранс Транзит" і "Веско", що входять в групу компаній "СКМ" Ріната Ахметова.Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Раніше повідомлялося, що телеканал "Україна" і газета "Сьогодні" лідирують за кількістю сумнівних сюжетів і публікацій, так званої "джинси". Крім того, телеканал "Україна" є лідером з порушення стандартів журналістики в новинах за рейтингом видання "Детектор Медіа". Рух "Чесно" в своєму розслідуванні стверджує, що за рекламу в газеті "Сьогодні" та на ТРК "Україна" "Радикальна партія" Олега Ляшка заплатила в сотні разів менше ринкової вартості.

Згідно з аналізом сайту "Сьогодні", в 2016-2017 роках 266 матеріалів мали ознаки замовних.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів