Підтримати нас

А навіщо нам той Лондон? (фото)

23 травня 2016 07:40
235
Поширити:

Вчора, у ляльковому театрі, в рамках «Мельпомени тарії» гості з міста Львова «Драма.ua» показали моновиставу «Лондон».

Моновистава - це дійство, коли на сцені протягом усієї п'єси знаходиться лише один актор. І, по суті, все триматися тільки на його грі. І Ярослав Федорчук, виконавець головної ролі, впорався просто чудово.

Ця вистава про сантехніка Гену з Білорусі, який потрапляє до Лондона.

Починається все з зачитаного, на поганій англійській, тексту про Білорусь та Лондон на зразок «Лондон из зе кепитал оф грейт британ». Після чого розповідається про весь життєвий шлях, який пройшов Гена до своєї поїздки у Лондон. У нього було всяке: і розгульні ночі, нестерпний шлюб, життя у столиці, в’язниця, повернення до рідно села та робота сантехником. Зараз же він веде зразковий спосіб життя: не п’є, віддано працює, справно платить аліменти та займається соломоплетінням. 

Розповідає про це все сам Гена, але більше як спостерігач, ніж від першої особи. Всі ключові моменти життя і роботи головного героя супроводжуються показом фотокарток та відеофрагментів.

Одного разу він вирішив відправити свою роботу з соломи на виставку і виграв. Нагородження проходило у Лондоні, куди йому необхідно полетіти на 5 днів, все це за рахунок організаторів виставки. Все наче в казці, але вже відлітаючи він відчув якусь тривогу, якийсь сум через те, що покидає рідну землю. На виставці Гена виграв одразу декілька призів, але вся ця метушня, привітання, урочисті промови не для нього. Він зрозумів, що хоче додому. Він любить свій дім, роботу, сина, БАТЬКІВЩИНУ!

Взагалі, вистава проста та зрозуміла кожному, тому зала прийняла її дуже тепло. Глядачі сміялися, аплодували, а після вистави підходили до сцени та особисто дякували актору та його команді, фотографувалися на память.

${gallery:3c112e24b6c176cd76474206a423c95d}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ