Підтримати нас

31 січня завершується реєстрація для участі у пробному ЗНО

Vgoru
Автор статті
31 січня 2019 11:07
585
Поширити:

Нагадуємо, що 31 січня - останній день реєстрації для участі у пробному ЗНО.

На сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти здійснюватиметься реєстрація учасників пробного ЗНО, що проживають у Херсонській, Миколаївській області, Автономній Республіці Крим, м. Севастополь. Особи, які проживають на території інших областей України, можуть зареєструватися через сайт відповідного регіонального центру.

Звертаємо увагу на те, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Результати пробного тестування визначатимуться за допомогою спеціального сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО», посилання на який буде розміщено  в "Особистому кабінеті учасника ПЗНО".

Для визначення результатів учасникам пробного ЗНО буде необхідно ввести відповіді (використовуючи власний бланк відповідей тієї чи іншої сертифікаційної роботи пробного ЗНО) до вищезазначеного сервісу в терміни:

- з української мови і літератури з 16 до 18 березня; 
- з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов з 23 до 25 березня. 

Оголошення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання:

- 22.03.2019 з української мови і літератури; 
- 29.03.2019 з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов. 

Результати пробного ЗНО не використовуються для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти та для конкурсного відбору на навчання до вищих навчальних закладів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ