Підтримати нас

Встановлення пропагандистських телеканалів на Херсонщині контролює політтехнолог Малькевич – Ташева

Vgoru
Автор статті
10 серпня 2022 18:22
907
Поширити:

Контроль за встановленням пропагандистських телеканалів в окупованій частині Херсонської області росіяни доручили політтехнологу Олександру Малькевичу.

Повідомила на брифінгу представниця президента України в Автономній Республіці Крим Таміла Ташева, пише Українська правда.

Ташева зазначила, що окупований Крим грає роль у спробі окупації Херсонської області у військовому та військово-цивільному плані: останній включає спроби поступової інтеграції новоокупованих територій у російський інформаційний, культурний, освітній, економічний та фінансовий простори.

За її словами, плани окупантів змінювалися щонайменше 4 рази, зокрема щодо спроби провести так званий "референдум". 

В інформаційному просторі жителям Херсонщини намагаються нав’язати ворожі наративи через поширення російської пропаганди. 

Спершу окупанти обмежили доступ до українського інтернету, а місцевих провайдерів під'єднали до кримських мереж. 

Далі з території тимчасово окупованого Криму здійснили ретрансляцію сигналу російських телеканалів і радіостанцій на захоплену інфраструктуру теле- та радіомовлення Херсонської області. 

"Куратором інформаційно-пропагандистського напрямку у регіоні призначили російського політтехнолога та пропагандиста Олександра Малькевича. Він має контролювати встановлення у Херсоні пропагандистських телеканалів". 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ