Підтримати нас

Венедиктова готова взятися за Уляну Супрун – Atlantic Council

Автор статті
13 травня 2020 09:00
683
Поширити:

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова може почати кримінальне переслідування колишньої в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Про це у своїй статті пише заступник директора Євразійського центру Atlantic Council Мелінда Герінг, відзначаючи, що приводом для переслідування можуть стати її спроби реформувати медичну систему в Україні, пише dt.ua.

"Ми отримали достовірний звіт про те, що може бути розпочато розслідування стосовно Уляни Супрун. Вона чудово виконувала обов'язки міністра і спробувала реформувати хитку систему охорони здоров'я України", - зазначає Герінг, додаючи, що переслідування Супрун та її чоловіка, які є громадянами США, "дуже здивує" як Сполучені Штати, так і Європу.

Водночас у статті наголошується, що Венедиктова почала згортати реформу прокуратури, хоча до цього призначення жодного дня не працювала прокурором.

"Зеленський замінив Рябошапку на Венедиктову – політичну приятельку, яка ніколи не була прокурором. Результати були передбачуваними: Венедиктова, схоже, відмовляється від реформи прокуратури", – йдеться в статті Герінг.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ