Підтримати нас

У Львові пораненому військовому з Херсонщини пересадили нерв

Vgoru
Автор статті
02 лютого 2023 07:43
483
Поширити:

Чоловік отримав важке кульове поранення руки під час виконання бойового завдання на Херсонщині. Складну реконструктивну операцію виконали хірурги Національного реабілітаційного центру «Незламні». Повідомляє у Facebook Перше медичне об’єднання Львова.

“Кульове поранення кисті чоловік отримав у серпні під час одного з боїв. Куля пройшла навиліт. Аби зупинити кровотечу, наклав тиснучу пов’язку. З нею проходив три дні. Уже в той час він перестав відчувати мізинець та безіменний палець правої руки. Це наслідок ушкодження нерва”, – йдеться в дописі.

Під час втручання хірурги вилучили власний нерв зі стегна Сергія та пересадили його на руку. Операція минула без ускладнень. Однак про остаточний її успіх говорити зарано, аби нерв прижився і відновилася чутливість пальців потрібно кілька місяців.

Сергію – 44. Він – родом із Херсона. Добровольцем у військо пішов у перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну. Захисник каже, що після реабілітації обов'язково повернеться до своїх бойових побратимів на фронт. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ