Підтримати нас

Окупанти готують перевірки у Криму, – Центр нацспротиву

Vgoru
Автор статті
10 грудня 2022 07:11
506
Поширити:

російські окупанти планують провести вибіркові перевірки квартир жителів Криму, їхніх підвалів, гаражів, а також комп'ютерів та телефонів. Таким чином спецслужби рф розраховують знайти тих, хто нібито співпрацює із ЗСУ. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

“Такі заходи пов'язані і з отриманими Кремлем даними закритого соціологічного дослідження щодо суспільно-політичної ситуації на півострові. Зокрема, навіть ті жителі, які раніше підтримували широкомасштабне вторгнення Росії в Україну – апатичні до підтримки Москви. Це стосується і тих росіян, хто був переселений у Крим протягом восьми років окупації", – пояснюють у Центрі.

Російське військово-політичне керівництво розуміє, що українські партизани відіграли важливу роль у звільненні Херсона від російських окупаційних військ. Тому, намагаються знайти нові методи боротьби з підпіллям. 

У Центр національного спротиву вчергове закликають жителів тимчасово окупованих територій бути максимально уважними та відповідальними у підготовці операцій та акцій. 

Раніше ми повідомляли, що росіяни “евакуюють” жителів лівобережжя Херсонщини на Кавказ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ