Підтримати нас

московські муніципальні депутати закликають путіна піти у відставку

Vgoru
Автор статті
10 вересня 2022 12:04
625
Поширити:

Вони стверджують, що його модель керівництва державою «безнадійно застаріла» та перешкоджає розвитку росії.

В опублікованому зверненні депутатів московського муніципального округу Ломоносовський до президента вони, зокрема, констатують, що змінність влади важлива для успішного розвитку країни, а у путіна після другого терміну «все пішло кривим боком: подвоєння ВВП не сталося, мінімальна зарплата не зросла до обіцяного рівня, з росії масово втікать розумні й працездатні люди, а на заявлену стабільність немає й натяку».

«Риторика, яку використовуєте ви і ваші підлеглі, впродовж тривалого часу була пронизана нетерпимістю та агресією, що зрештою фактично відкинуло нашу країну в епоху Холодної війни. Росію знову почали боятися та ненавидіти, ми знову погрожуємо всьому світу ядерною зброєю», – пишуть депутати муніципального округу.

Бачення путіна, на їх думку, та його керівна модель  «безнадійно застаріли й перешкоджають розвитку Росії та її людського потенціалу». Тож депутати просять президента росії «звільнити себе з посади».

Своєю чергою на день раніше, 7 вересня, рада депутатів санкт-петербурзького муніципального округу Смольнінське ухвалила надіслати в Державну думу звернення, закликаючи усунути путіна з посади через держзраду. Її ознаками вони назвали наслідки рішень президента: знищення підрозділів армії росії, загибель та каліцтва молодих та працездатних громадян рф, збитки російській економіці та розширення НАТО, а також оснащення української армії сучасною західною технікою,  хоча цілі, якими виправдовував путін військову агресію, були абсолютно протилежні.

Пітерський  депутат Микита Юферєв, який підтримав ініціативу,  повідомив: він та інші обранці МО Смольнінське отримали виклики в поліцію. Там на них склали протоколи про «дискредитацію» російської армії.

Нагадаємо, ще в травні група депутатів законодавчих зборів Приморського краю зажадала від Путіна припинити війну та вивести війська з України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ