Підтримати нас

Катував жителів Херсонщини – прокуратура повідомила експоліціянту про підозру

Vgoru
Автор статті
29 вересня 2022 14:16
624
Поширити:

Одеська обласна прокуратура повідомила про підозру колишньому співробітнику поліції в Донецький області за фактом держзради та порушення законів та звичаїв війни.

Про це йдеться на сайті Офісу генпрокурора України. 

“За даними слідства, з початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України, ексміліціонер з Маріуполя, який звільнився з правоохоронних органів у 2014 році, добровільно перейшов на біг ворога та вступив на службу до військового підрозділу ЗС РФ. Він обійняв посаду заступника так званого “коменданта гарнізону” окупаційних військ, який дислокувався на території смт Лазурне”, – йдеться в повідомленні. 

Також чоловік схиляв до співпраці з окупаційною владою РФ представників українських держорганів та органів місцевого самоврядування, які знаходилися на тимчасово окупованій території Херсонської області. Спільно з представниками збройних сил, спецслужб, правоохоронних органів РФ катував та залякував людей, незаконно захоплював нерухомість.

Досудове розслідування проводять слідчі Управління СБУ в Одеській області.

Раніше ми повідомляли, що Херсонська обласна прокуратура заочно повідомила про підозру так званому “заступнику голови Олешківської військової адміністрації” віктору сироті.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ