Підтримати нас

Dream ГогольFest: складний початок

Автор статті
05 вересня 2020 08:00
804
Поширити:

Грандіозне шоу відкриття фестивалю на мосту відбулось, але зовсім не так, як про це мріяли.

На перший погляд, здавалося, що все йде за планом: музика, світлове шоу, відеоарт, навіть виступ херсонської циркової студії Jin Roh. Але насправді не було головного — виступу колективу «ДахаБраха», заради якого всі і зібралися посеред Дніпра. Шоу йшло під фонограму. Хтось не зважав і відривався як міг, хтось сумував, а хтось відверто обурився.

Що ж трапилось? Завадила погода: коли люди на катерах вже вирушили на місце події, розпочалась гроза, вітер зірвав покриття зі сцени, як наслідок, устаткування, необхідне для живого виступу, намокло. Технічна служба досить швидко справилась і перекомутувала частину приладів. Але щоб заново налаштувати все для живого виступу, кажуть, потрібно було витратити як мінімум півтори години. Плюс питання безпеки: музиканти мали виступати на верхівці конструкції, на “другому поверсі”. І вони (героїчні люди!) справді збирались виступити — незважаючи, на страшенний вітер, що зносив все на своєму шляху, який не налякав їх навіть під час репетиції.

Тож організатори вирішили не змінювати час проведення заходу, на який вже зібрались глядачі, і розпочати його майже вчасно - але зробити його як фонограмне шоу. Музикантів на сцені не було.

Директор фестивалю Макс Демський зазначив, що шоу на мосту, навіть під фонограму, без живого виступу артистів, було на порядок вище з точки зору якості контенту навіть фестивалю світла на мостах, який він бачив в Амстердамі. “Мені здається, що набагато краще побачити це шоу, ніж його скасувати”, - вважає пан Демський. І багато захоплених відгуків від глядачів свідчить про те, що їм сподобалось.

Але «ДахаБраха» для херсонців таки виступить, наживо, їхній виступ “впишеться” у вертикальний концерт у Фрегаті 6 вересня, початок приблизно о 19.30-20.00. Побачити його зможуть всі, хто має абонемент на цю музичну програму.

А від редакції незабаром чекайте на ексклюзивне інтерв’ю з Марком Галаневичем, фронтменом і вокалістом гурту «ДахаБраха».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ