Підтримати нас

Зустрічайте потужну противірусну панацею в Україні

Автор статті
18 вересня 2019 04:21
1,884
Поширити:

Минуло майже два тижні осені, а ми вже почали помічати, як в міських транспортах можна почути чхання і кашляння людей. Так потихеньку поширюються міжсезонні віруси, які щорічно заражають мільйони людей. І ось щоб до вас не причепилося ніяке ГРВІ, ми радимо звернути увагу на препарат Гропринозин.

Ці таблетки вже надали допомогу тисячам українцям, тому ми б хотіли розповісти про них трохи детальніше.

Гропринозин є противірусним препаратом, який надає прямий вплив на імунну систему. Його функція - пряма зв'язка з рибосомами клітин, які заражені вірусом, тим самим сповільнюючи продукцію вірусної і-РНК, пригнічуючи самовідтворення ДНК та РНК вірусів. Купити цей препарат можна майже в кожній аптеці, однак його ціна може сильно відрізнятися, тому краще всього користуватися інтернет-сервісами з пошуку медичних препаратів. Вони порівнюють вартість одного препарату в тисячах аптеках по всій Україні та дозволяють вам знайти Гропринозин в аптеках Києва за найнижчою ціною.

Перед застосуванням препарату

Ліки можуть випускатися у вигляді таблеток по 500 мг кожна, або у вигляді сиропу. Головним речовиною в препараті є інозин пранобекс. Його можна приймати людям, як мають порушену імунну систему, так і при захворюваннях вірусними інфекціями, такими як:

  1. Грип;
  2. Парагрип;
  3. Аденовірусна інфекція;
  4. Бронхіт вірусного походження;
  5. Епідемічний паротит;
  6. Кір;
  7. Герпес (губ, обличчя, очей і слизових рота);
  8. Оперізуючий лишай;
  9. Гострий або хронічний гепатит В.

Які існують протипоказання

Гропринозин не слід приймати людям, що мають погану переносимість діючої речовини, при сечокам'яної хвороби, недостатності нирок або печінки, а також при подагрі. Препарат також слід приймати з обережністю хворим похилого віку, оскільки є ризик розвитку гіперурикемії. Вагітним жінкам, а також які годують груддю цей препарат те ж не рекомендується до застосування.

Спосіб застосування

Таблетки приймаються перорально всередину, найкраще після їжі. Середня тривалість приймання препарату складає один-два тижні, проте курс можна повторити після невеликої перерви в 7-10 днів. Максимальна допустима доза приймання-8 таблеток на добу.

При передозуванні препаратом можливе збільшення рівня сечової кислоти в крові або сечі. Якщо сталася передозування, то необхідно промивання зондом, а також проведення курсу симптоматичного лікування.

Які побічні дії може викликати Гропринозин?

Під час прийняття таблеток можливо погіршення самопочуття, підвищена стомлюваність, головний біль та сонливість. Також можливий розлад травного тракту у вигляді діареї, запору або нудоти.

Зберігати препарат потрібно при температурі від 15˚С до 25˚С. Сироп після відкриття флакона потрібно використовувати протягом 24 днів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ