Підтримати нас

З України видворили "злодія у законі" і родича впливого російського "авторитета"

Vgoru
Автор статті
13 квітня 2016 03:39
545
Поширити:

З України видворено "злодія в законі" на прізвисько "Рафік Єреванський", інформує Національна поліція України на своїй сторінці у Фейсбуку.

"52-річний уродженець Вірменії Рафік Амоян уперше був засуджений у 1979 році, востаннє – у 2011 році на території РФ. Він відбував покарання за вчинення грабежів, хуліганства, незаконні операції зі зброєю та наркотиками. Загальний строк його перебування у місцях позбавлення волі становить 25 років. «Рафіку Єреванському» заборонено в'їзд до України строком на п'ять років", -- йдеться у повідомленні.

У 1999 році на території Вірменії за підтримання і пропагування «злодійських традицій» серед представників криміналітету, особливо – молоді, а також за систематичне скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів Рафік Амоян отримав статус «злодій в законі». У кримінальних колах він відомий під псевдонімом «Рафік Єреванський».

Рафік Амоян був родичем убитого в центрі Москви «злодія в законі» Аслана Усояна на прізвисько «Дід Хасан» – найвпливовішого на території колишнього Радянського Союзу, а згодом – і РФ.

«Рафік Єреванський» прибув до України кілька днів тому. Він намагався встановити контроль над злочинною діяльністю організованих злочинних угрупувань, активними учасниками яких є вихідці кавказького регіону.

11 квітня Державною міграційною службою України винесено рішення про заборону йому в’їзду на територію України терміном на п’ять років. Того ж дня Рафік Амоян через аеропорт «Бориспіль» вилетів до Вірменії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ