Підтримати нас

ЗСУ знищили 27 безпілотників військових РФ над вісьмома областями, серед яких Херсонська

03 вересня 2024 10:48
173
Поширити:
Фото: ПК "Південь"

У ніч на 3 вересня Сили протиповітряної оборони знищили 27 ударних безпілотників російських військових “Shahed-131/136” над Київською, Одеською, Харківською, Миколаївською, Херсонською, Полтавською, Чернігівською та Сумською областях.

Про це повідомляють Повітряні Сили ЗСУ.

Зазначається, що окупаційні війська атакували територію України 35 ударними безпілотниками із Курської області РФ та з мису Чауда окупованого Криму. 

“Шість – локаційно втрачені, інформація про руйнування чи потерпілих не надходила. Ще два безпілотники (ред. військових РФ) полетіли в напрямку Бєлгородської області та окупованої Донеччини”, – додали у звіті. 

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін зазначив, що Сили протиповітряної оборони над територією Херсонської області знищили 1 безпілотник типу "Shahed-131/136".

  • Сили оборони півдня впродовж 1 вересня ліквідували 52 військових РФ, 2 польових пункти боєпостачання, 2 місця зберігання ПММ, 1 спостережний пункт, 6 бліндажів та 1 блокпост.
  • У ніч на 30 серпня Сили протиповітряної оборони знищили 12 ударних БпЛА типу “Shahed 136-131” армії РФ у Вінницькій, Миколаївській, Дніпропетровській, Херсонській та Сумській областях.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів