Підтримати нас

Жителі громади на Херсонщині отримали понад 350 книг від українських навчальних закладів

25 травня 2024 12:19
213
Поширити:
Фото: Херсонська ОВА

Понад 350 україномовних книг для дітей та дорослих отримали жителі Борозенської громади Херсонської області в рамках всеукраїнського проєкту “Вільні читають українською”.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Проєкт створений задля поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків та формування книжкових полиць в укриттях та гуманітарних штабах.

Книги для Борозенської громади передали студенти та викладачі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, КЗ “Луцький HBK № 26”, Білгород-Дністровський морський рибопромисловий коледж, “Ніжинський фаховий коледж НУБіП України”, Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського.

  • В межах Всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» Високопільська та Великоолександрівська громади Херсонської області отримали понад 850 книг.
  • Чорнобаївська громада Херсонської області в межах Всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» отримала 1200 книг.
  • З березня 2024 року до збору книжок проєкту “Вільні читають українською!” приєдналися понад 112 установ із 20 областей України. Він проходить для відновлення знищених бібліотечних фондів півдня та сходу, а також для створення книжкових поличок і забезпечення читалень у бомбосховищах.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів