Підтримати нас

Жителі Острова та Антонівки, чиї помешкання були підтоплені, отримали ортопедичні матраци

Vgoru
Автор статті
27 червня 2023 15:13
448
Поширити:

Сьогодні, 27 червня, жителі Херсона отримали 120 матраців у Корабельному районі та 160 матраців в Антонівці. Ортопедичні матраци призначені для людей, чиї помешкання постраждали внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС. 

Про це повідомляє Херсонська МВА.

Також сьогодні мешканці Тягинської громади отримали продуктові набори, їжу швидкого приготування, взуття, медикаменти, кейс-аптечки, лопати, дизельні нагрівачі (теплові гармати), ліхтарі, батарейки. Гуманітарний вантаж прибув завдяки почесному консульству Литовської Республіки в Тернополі, ХМГО "Культурний Центр Україна – Литва" та благодійному фонду "Карітас Литва". 

Сьогодні в мікрорайоні Корабел запустили газопостачання до 9 поверхового будинку, до кінця дня ще 3 будинки будуть також із газом.

Волонтери встановили сім модульних будинків у селі Федорівка Херсонського району. Тимчасове житло призначене для людей, які втратили власне внаслідок підтоплення. Загалом планують встановити 10 таких будинків у Федорівці, вісім  — в Інгульці та ще два — у Дар’ївці.

Упродовж останніх днів до селища Козацьке та села Веселе доставили 18 тисяч 400 літрів питної води. Також волонтери роздали дві тонни кормів для собак та котів. Передали 410 продуктових наборів мешканцям Новокаховської громади.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ