Підтримати нас

Жителі Бериславського району та мікрорайону "Острів" у Херсоні отримали питну воду

Vgoru
Автор статті
01 липня 2023 15:30
1,413
Поширити:

Сьогодні, 1 липня, до села Вірівка Тягинської громади завезли дві тонни води. Місцевим мешканцям видали одну тонну води, у селище Калинівське завезли вісім тонн.

Про це повідомив очільник Бериславської РДА.

Також у Херсонській ОДА сьогодні проінформували, що гуманітарний штаб передав мешканцям Острова 10 тисяч літрів води. Загалом жителі отримали вже понад 40 тисяч літрів води.

27 червня жителі Херсона отримали 120 матраців у Корабельному районі та 160 матраців в Антонівці. Ортопедичні матраци призначені для людей, чиї помешкання постраждали внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС. 

Волонтери встановили сім модульних будинків у селі Федорівка Херсонського району. Тимчасове житло призначене для людей, які втратили власне внаслідок підтоплення. Загалом планують встановити 10 таких будинків у Федорівці, вісім  — в Інгульці та ще два — у Дар’ївці.

До селища Козацьке та села Веселе доставили 18 тисяч 400 літрів питної води. Також волонтери роздали дві тонни кормів для собак та котів. Передали 410 продуктових наборів мешканцям Новокаховської громади.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ