Підтримати нас

Займалися мародерством та вбивали: поліція продовжує фіксувати злочини армії рф

Vgoru
13 січня 2023 11:26
601
Поширити:

Поліція відкрила 34 кримінальні провадження за фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині. Про це йдеться на сайті поліції Херсонської області.

У селі Посад-Покровському з березня по листопад 2022 року під час ворожих обстрілів загинули четверо місцевих жителів. Лише одну людину поховали на цвинтарі, інших односельці захоронили на власних подвір’ях.

У Милівській територіальній громаді Бериславського району, у період окупації, військові рф викрали та вивезли в невідомому напрямку трансформатор із підстанції.

Від місцевих жителів селища Велика Олександрівка до поліції продовжують надходити заяви про факти мародерства російських військових. Ті відбирали в людей автотранспорт, навмисно руйнували склади та сільськогосподарську техніку.

За всіма фактами російської агресії проти мирного населення правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомляли, що жителів тимчасово окупованих територій росіяни змушують видаляти з телефонів додатки українських банків.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів